Portretfotografie

Je portret, met dat tikkeltje extra...

Het laten maken van een portret is een eeuwenoude traditie vanuit de schilderkunst. Tegenwoordig heb je daar geen kunstschilder meer voor nodig. Met onze smartphone hebben we direct een foto en even later staat het op sociale media.

Toch is er verschil!

Tussen deze snelle manier van beelden schieten en de andere manier waarbij zorgvuldig is gekozen voor een interessante pose, een bepaalde inhoud en een passend kleurenpalet. 
Als nauwkeurig aan dit portret gewerkt wordt, dan blijft dit fascinerend om naar te kijken. Niet zomaar even, maar jarenlang. Net zoals een schilderij.

Artistieke portretfotografie

Als portretfotograaf ben ik gefascineerd door gezichten. Iedereen is anders en bijzonder op zijn of haar manier. En nu net dàt wil ik accentueren!

Of het nu gaat om 
een individueel portret omdat jij zo bijzonder bent, een koppel dat hun liefde op foto vast wil leggen, een babyshoot om nieuw leven te vieren of een groepsportret van het hele gezin of de familie.
De tijd gaat zo snel voorbij, laat je portretteren en hou die mooie momenten voor altijd vast!

Vintage portret

Klassiek, puur en uniek.

Op zoek naar een uniek portret? Geen vluchtig digitaal beeld zoals je met je smartphone maakt, maar iets tastbaars en uniek? Een tijdloos beeld met een look die digitaal niet te evenaren is… Ik noem het hier “vintage”, maar eigenlijk is dit gewoonweg échte fotografie.

De ambacht van het analoge beeld

De beelden worden opgenomen met een technische camera op vellen vlakfilm van 10 cm x 12,5 cm. Je weet wel, zo een camera met een balg en een zwart doek. De lenzen die ik hierop gebruik zijn tot 65 jaar oud! Die bepalen nu net die unieke look. De focus is wat zachter, het beeld is opgebouwd in fluwelen grijstinten en de achtergrond verdwijnt subtiel in onscherpte. Schoonheid door imperfectie. Na de sessie ontwikkel en verwerk ik de negatieven zelf. Dit vraagt tijd, maar het is zeker de moeite waard.

Trage fotografie

Geen 150 opnames. Wel 12 weloverwogen poses en opstellingen in een zorgvuldig gekozen kadrering. Met een tijdloos karakter en look… Ervaar hoe het voelt om echt te poseren voor een écht portret. Om te laten zien we je nu bent en hoe je in het leven staat!

Communie & Lentefeest

Je kleine spruit, stijlvol en eigentijds op de foto.

De communie of het lentefeest is traditioneel een mijlpaal in het leven van je opgroeiende zoon of dochter en de ideale gelegenheid om mooie foto’s van hen te laten maken door een professionele portretfotograaf.

De ene houdt het liever eenvoudig, bij de ander is het een ideaal moment om een feest te organiseren, een communiefeest of lentefeest is bij iedereen heel verschillend. 
Communiefoto’s horen er hoe dan ook bij!

Communiefoto’s met stijl
Door mijn jarenlange ervaring als portretfotograaf en mijn strakke, eigentijdse stijl ben je zeker van een schitterend en stijlvol resultaat. In de studio of op locatie, ik laat je kind stralen op deze speciale dag!

Vergeet meter en peter niet. Verras hen met een cadeau dat ze gegarandeerd fantastisch vinden.

Een communiereportage, met kaartjes, heb je bij Studio Momentum al vanaf € 175 !

Glamour & Boudoir

Vereeuwig de mooiste versie van jezelf.

Je wil je partner verrassen met iets sensueels of glamoureus? Dan kan je bij ons ook terecht voor een boudoirshoot.

Een boudoirfotoshoot is een zeer stijlvolle en persoonlijke lingerieshoot. Je wordt in je mooiste lingerie op een artistieke, romantische en sensuele manier gefotografeerd. Een boudoir fotosessie geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Vrouwelijkheid staat voorop tijdens dit populair type fotoshoot.

Ideaal als Valentijns geschenk voor je partner, of gewoon voor jezelf!

Misschien word je binnenkort een bruid? Dan is de bridal boudoir shoot misschien iets voor jou.
Breng je bruidslingerie, sluier en accessoires mee en geef je partner een intiem cadeau dat zeker gekoesterd zal worden!

 Zelf een mooie locatie kiezen is een ook mogelijk: Je eigen slaapkamer, een romantische zomerdag in de natuur, een mooie hotelkamer,… De opties zijn eindeloos.
Make-Up en styling kan je bijboeken en je gekozen foto’s voorzien we van een mooie nabewerking.

Info en contact

Over Studio Momentum

Studio Momentum is een creatief fotografisch atelier in Zele, Oost Vlaanderen.
In onze fotostudio kan u terecht voor fotografie met dat tikkeltje extra.
Van portretfotografie voor particulieren en bedrijven, productfotografie, interieurfotografie tot het verhuren van Photo booths voor allerhande evenementen.
Oog voor detail of een artistieke kijk op portret, kwaliteit en professionaliteit staat bovenaan ons lijstje.

Contactgegevens
Schrijf je alvast in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

U kan ten alle tijden uitschrijven. Onze privacy richtlijnen.

Alle inhoud en beelden: © Guido Van Damme – Studio Momentum 2014 – 2022 – PRIVACY VERKLARINGWEBSITE DISCLAIMERALGEMENE VOORWAARDEN
Scroll naar top

Speciaal voor jou...

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een waardebon voor een gratis kwaliteitsafdruk van 20×30 cm! *

*De waardebon is geldig bij een boeking van een fotosessie. Niet geldig bij een vintage sessie.

U kan zich ten alle tijden uitschrijven.
Onze privacy richtlijnen.