Kwaliteitsprints

Niets mooier dan een zorgvuldig afgewerkte fotoprint op een mooi kwaliteitspapier!

In een vluchtige, digitaal georiënteerde wereld is het voor mij persoonlijk een verademing om fotografie ook tastbaar te ervaren. Op sociale media kijk men gemiddeld anderhalve seconde naar een foto voor men naar de volgende foto swiped…

Dat is jammer.

Een fotoafdruk nodigt uit om te bekijken. Van dichtbij, om de details in je op te nemen. En van veraf, om het totaalbeeld te bewonderen.
Deze foto’s zijn ondertussen op weg naar de klanten. Ze maken deel uit van mijn “Lockdown print sale” en worden door mij persoonlijk afgedrukt.

Meer info: https://klant.studiomomentum.be/-/galleries/shop/prints

Recente berichten...

Corona maatregelen

Ondertussen ben ik weer van start gegaan en heb ik de eerste klanten reeds mogen ontvangen. De studio is groot genoeg om de sociale afstand te behouden. Toch wil ik even de corona maatregelen overlopen die we in acht dienen te nemen om uw en mijn gezondheid veilig te stellen. Uiteraard wil ik jullie nog steeds een leuke en toffe ervaring bezorgen tijdens uw fotosessie, toch graag even jullie aandacht voor volgende richtlijnen.

Naar bericht »
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Info en contact

Over Studio Momentum

Studio Momentum is een creatief fotografisch atelier in Zele, Oost Vlaanderen.
In onze fotostudio kan u terecht voor fotografie met dat tikkeltje extra.
Van portretfotografie voor particulieren en bedrijven, productfotografie, interieurfotografie tot het verhuren van Photo booths voor allerhande evenementen.
Oog voor detail of een artistieke kijk op portret, kwaliteit en professionaliteit staat bovenaan ons lijstje.

Contactgegevens
Schrijf je alvast in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

U kan ten alle tijden uitschrijven. Onze privacy richtlijnen.

Alle inhoud en beelden: © Guido Van Damme – Studio Momentum 2014 – 2022 – PRIVACY VERKLARINGWEBSITE DISCLAIMERALGEMENE VOORWAARDEN
Scroll naar top