Klaar voor de start!

Na een moeilijke periode van verplichte inactiviteit kan ik weer aan de slag! Weliswaar met beperkingen en met de veiligheidsmaatregelen in het achterhoofd. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer info of vragen ivm afspraken.

Ik hebben zeker niet stilgezeten de laatste weken.

In volle lockdown heb ik onze website een make-over gegeven. Ik hoop zo de afzonderlijke diensten duidelijker in beeld te brengen en u zo beter van dienst te zijn.

Nieuwe Website Studio Momentum

Jammer genoeg kunnen nog niet alle activiteiten opgestart worden. De studioverhuur, en de daarbij horende events en workshops, zijn momenteel nog niet mogelijk. Door het verbod op evenementen ligt de photobooth verhuur ook stil, al kunnen reservaties voor de toekomst wel gemaakt worden.

Wat is momenteel wel al mogelijk?

Voor bedrijven

Voor particulieren

UITERAARD MET INACHTNAME VAN DE VOORGESCHREVEN AFSTANDS EN HYGHIENE MAATREGELEN EN ENKEL OP AFSPRAAK.

Recente berichten...

Corona maatregelen

Ondertussen ben ik weer van start gegaan en heb ik de eerste klanten reeds mogen ontvangen. De studio is groot genoeg om de sociale afstand te behouden. Toch wil ik even de corona maatregelen overlopen die we in acht dienen te nemen om uw en mijn gezondheid veilig te stellen. Uiteraard wil ik jullie nog steeds een leuke en toffe ervaring bezorgen tijdens uw fotosessie, toch graag even jullie aandacht voor volgende richtlijnen.

Naar bericht »
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Info en contact

Over Studio Momentum

Studio Momentum is een creatief fotografisch atelier in Zele, Oost Vlaanderen.
In onze fotostudio kan u terecht voor fotografie met dat tikkeltje extra.
Van portretfotografie voor particulieren en bedrijven, productfotografie, interieurfotografie tot het verhuren van Photo booths voor allerhande evenementen.
Oog voor detail of een artistieke kijk op portret, kwaliteit en professionaliteit staat bovenaan ons lijstje.

Contactgegevens
Schrijf je alvast in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

U kan ten alle tijden uitschrijven. Onze privacy richtlijnen.

Alle inhoud en beelden: © Guido Van Damme – Studio Momentum 2014 – 2022 – PRIVACY VERKLARINGWEBSITE DISCLAIMERALGEMENE VOORWAARDEN
Scroll naar top