Corona maatregelen

(Bericht aangepast op 25-8-2020)

Ondertussen ben ik weer van start gegaan en heb ik de eerste klanten reeds mogen ontvangen.
De studio is groot genoeg om de sociale afstand te behouden. Toch wil ik even de corona maatregelen overlopen die we in acht dienen te nemen om uw en mijn gezondheid veilig te stellen. Uiteraard wil ik jullie nog steeds een leuke en toffe ervaring bezorgen tijdens uw fotosessie, toch graag even jullie aandacht voor volgende richtlijnen:

  • Enkel de personen die zullen deelnemen aan de fotosessie zijn toegelaten. Familieleden of vrienden die niet mee op de foto gaan zullen buiten de studio moeten wachten.

  • Momenteel beperk ik de fotosessies tot 8 personen.

  • Er is handgel voorzien aan de ingang van de studio, tussen sessies door wordt alle gebruikte materiaal ontsmet.

  • Gelieve bij uw bezoek niet nodeloos dingen aan te raken.

  • Het dragen van een mondmasker wordt nog steeds aangeraden, gelieve dit zelf te voorzien. Uiteraard mag dit afgezet worden tijdens de sessie zelf. Ik draag zelf een mondmasker gedurende de hele sessie.

  • Individuele portretten en pasfoto’s zijn geen enkel probleem en er kan zonder probleem voldoende afstand bewaard worden. Kom echter wel alleen, personen onder 18 jaar dienen wel vergezeld te zijn van één volwassene.

  • Babyshoots doe ik voorlopig enkel met kindjes die reeds zelfstandig kunnen rechtzitten. De social afstandsregels kan ik niet handhaven bij newborns.

  • Foto’s kunnen jullie kiezen via mijn online platform. Eventuele viewingsessies na de fotoshoot dien ik te beperken tot maximum 4 personen.

  • Betaling graag via overschrijving of de bancontact app.

Ik hoop jullie voldoende ingelicht te hebben en hoop op jullie begrip en medewerking te kunnen rekenen. We maken er sowieso een leuke shoot van!

Neem gerust contact op als u bijkomende vragen zou hebben.

Recente berichten...

Corona maatregelen

Ondertussen ben ik weer van start gegaan en heb ik de eerste klanten reeds mogen ontvangen. De studio is groot genoeg om de sociale afstand te behouden. Toch wil ik even de corona maatregelen overlopen die we in acht dienen te nemen om uw en mijn gezondheid veilig te stellen. Uiteraard wil ik jullie nog steeds een leuke en toffe ervaring bezorgen tijdens uw fotosessie, toch graag even jullie aandacht voor volgende richtlijnen.

Naar bericht »
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Info en contact

Over Studio Momentum

Studio Momentum is een creatief fotografisch atelier in Zele, Oost Vlaanderen.
In onze fotostudio kan u terecht voor fotografie met dat tikkeltje extra.
Van portretfotografie voor particulieren en bedrijven, productfotografie, interieurfotografie tot het verhuren van Photo booths voor allerhande evenementen.
Oog voor detail of een artistieke kijk op portret, kwaliteit en professionaliteit staat bovenaan ons lijstje.

Contactgegevens
Schrijf je alvast in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

U kan ten alle tijden uitschrijven. Onze privacy richtlijnen.

Alle inhoud en beelden: © Guido Van Damme – Studio Momentum 2014 – 2022 – PRIVACY VERKLARINGWEBSITE DISCLAIMERALGEMENE VOORWAARDEN
Scroll naar top