Vrij werk: Analoog portret van Zoi

Als fotograaf is het steeds belangrijk om jezelf regelmatig creatief uit te dagen, andere dingen te proberen en je skillset constant uit te breiden. Vrij werk is daar een zeer belangrijke onderdeel van.

Voor mij is fotografie een passie en analoge fotografie heeft nog steeds aan speciaal plaatsje in mijn hart. Even bekomen van het digitale geweld en rustig een beeld creëren op een tastbaar medium. 

Meestal gebruik ik een technische camera. Je weet wel, zo een camera met een balg en een zwart doek. Rustige fotografie, voor portretten met een artistiek kantje. 

En omdat het vrij werk is, mag het beeld iets vertellen. Zoals dit portret van Zoi.

Interesse in een Vintage portret? Bekijk hier meer voorbeelden

Volg ons op Facebook!

Vintage portretfotografie
Recente berichten...

Corona maatregelen

Ondertussen ben ik weer van start gegaan en heb ik de eerste klanten reeds mogen ontvangen. De studio is groot genoeg om de sociale afstand te behouden. Toch wil ik even de corona maatregelen overlopen die we in acht dienen te nemen om uw en mijn gezondheid veilig te stellen. Uiteraard wil ik jullie nog steeds een leuke en toffe ervaring bezorgen tijdens uw fotosessie, toch graag even jullie aandacht voor volgende richtlijnen.

Naar bericht »
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Info en contact

Over Studio Momentum

Studio Momentum is een creatief fotografisch atelier in Zele, Oost Vlaanderen.
In onze fotostudio kan u terecht voor fotografie met dat tikkeltje extra.
Van portretfotografie voor particulieren en bedrijven, productfotografie, interieurfotografie tot het verhuren van Photo booths voor allerhande evenementen.
Oog voor detail of een artistieke kijk op portret, kwaliteit en professionaliteit staat bovenaan ons lijstje.

Contactgegevens
Schrijf je alvast in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

U kan ten alle tijden uitschrijven. Onze privacy richtlijnen.

Alle inhoud en beelden: © Guido Van Damme – Studio Momentum 2014 – 2022 – PRIVACY VERKLARINGWEBSITE DISCLAIMERALGEMENE VOORWAARDEN
Scroll naar top