Contacteer Studio Momentum

STUDIO MOMENTUM IS TE VINDEN OP DE EERSTE VERDIEPING VAN BEDRIJVENCENTRUM “DE SPINNERIJ” ER IS EEN RUIME PARKING ACHTERAAN HET GEBOUW, OPRIT TUSSEN “BIKE PARTS” EN “DE SPINNERIJ”. INGANG LANGS DE PARKING. (INDIEN UW GPS HET NUMMER 114 NIET KAN VINDEN, DAN BEST 110 INGEVEN)

Studio Momentum

Enkel op afspraak
Over Studio Momentum

Studio Momentum is een creatief fotografisch atelier in Zele, Oost Vlaanderen.
In onze fotostudio kan u terecht voor fotografie met dat tikkeltje extra.
Van portretfotografie voor particulieren en bedrijven, productfotografie, interieurfotografie tot het verhuren van Photo booths voor allerhande evenementen.
Oog voor detail of een artistieke kijk op portret, kwaliteit en professionaliteit staat bovenaan ons lijstje.

Wie ben ik?

Ik ben Guido Van Damme, en ik ben fotograaf. je weet wel, met licht en zo…

Ik hou van het stilstaande beeld. Niks meer, niks minder. Ik koester een nieuwsgierigheid naar zowat alle facetten van de fotografie, gegrepen door techniek en inhoud, zowel digitaal als analoog.
Kijken, beweging bevriezen, experimenteren, bewonderen, schoonheid aanbidden, eenvoud en de kunst van het weglaten, kleuren of helemaal geen, licht of net iets minder.
Na jaren van fotografische omzwervingen langs concertzalen, sportvelden en exotische oorden, is zo goed als geen enkel onderwerp me vreemd. Steeds tot uw dienst, met topkwaliteit als doel.

Alle inhoud en beelden: © Guido Van Damme – Studio Momentum 2014 – 2022 – PRIVACY VERKLARINGWEBSITE DISCLAIMERALGEMENE VOORWAARDEN
Scroll naar top