Professionele bedrijfsfotografie

Van idee tot print, Studio Momentum investeert in uw beelden en imago zoals u investeert in uw idee. We denken mee, om uw beelden te laten uitblinken naast die van uw concurrenten.

Het zit in de details!

Onderschat de impact van professionele fotografie niet. De extra aandacht die we aan jullie beelden besteden kan een potentiële klant overhalen om voor uw bedrijf, product of dienst te kiezen.

Een professionele fotograaf is de investering dus zeker waard!

Persoon

Zakelijke portretten, of een fashion en lifestyle shoot? Mensen fotograferen is onze passie.

Voorwerp

Uw product, uw idee, uw trots. Studio Momentum laat het schitteren.

Locatie

Onze studio is ons natuurlijk biotoop. Maar ook op locatie streven we naar dezelfde kwaliteit.

Zakelijk portret

Verhoog uw professionele indruk.

Wist u dat er 80% minder kans is op een connectie met potentiële klanten als uw zakelijk portret hen niet aanspreekt?

Een eerste indruk kan men geen tweede keer maken. Een profielfoto door een professional geeft dus al zeker de juiste indruk! Ik bied u gezichtsbepalende fotografie voor uw bedrijf.
Met een goed portret maakt u direct verschil, valt u op en wekt u vertrouwen. U bent, samen met uw medewerkers, het gezicht van uw bedrijf.  Van CEO, tot heel de ploeg in beeld!

Een professioneel zakelijk portret kan u in de studio laten maken in Zele, maar ik kom graag op kantoor of in uw bedrijf langs om de hele ploeg op de plaat te zetten. Uiteraard gebeurt dit met dezelfde professionele uitrusting als in mijn eigen studio. Editoriale stijl of artistiek portret, ik bespreek het graag met u.

Door mijn jarenlange ervaring met professionele fotoreportages voor bedrijven en organisaties, weet ik dat het belangrijk is om rekening te houden met het logo en de stijl van uw bedrijf. Ik geef dan ook graag advies omtrent stijl en we bespreken op voorhand enkele kledingtips voor optimale resultaten.

Fashion & Lifestyle

Een artistieke kijk op trends.

Als specialist in portretfotografie is de stap naar lifestyle en modefotografie een logisch gevolg. Onze strakke, eigentijdse stijl is een garantie voor een schitterend en stijlvol resultaat. In de studio of op locatie, we laten uw kledij tot hun recht komen met hetzelfde oog voor detail.

Studio Momentum is ook de thuis van Amariliz Photography  een artistiek project met het in beeld brengen van schoonheid als voornaamste doel. Niks meer, maar zeker ook niet minder! Door dit zijproject hebben we een jarenlange ervaring met het werken met modellen. Onze artistieke kijk op het menselijk lichaam, pose en licht èn onze ruime professionele studio geven ons alvast een voorsprong op onze collega fotografen.

Door ons netwerk van modellen en make-up artists kunnen we een totaalpakket aanbieden voor de campagne van uw merk of product. Onze studio heeft een infini van 6 meter en is 5 meter hoog, dus ook dat geeft enorm veel mogelijkheden. Indien nodig kunnen er in de ruimte ook kleine sets gebouwd worden!

 

Productfotografie

Uw product, ons oog voor detail.​

Ook de eerste indruk van uw product is van belang. De uitstraling van uw product moet kloppen!

Elk product heeft een fiere ontwikkelaar, ontwerper of producent en verdient het om op een professionele manier gefotografeerd te worden.
Packshot of stijlvolle productfotografie, elk product wordt door Studio Momentum gefotografeerd met oog voor detail.

De setting wordt bepaald in functie van uw product. Indien nodig doen we een beroep op modellen of stylisten en elke productfoto wordt nauwkeurig geretoucheerd.

Onze high-end apparatuur maakt het mogelijk om uw product of reproducties haarscherp en in hoge resolutie vast te leggen.

Interieurfotografie

Uw interieur in de kijker.​

Bent u architect of makelaar en heeft u een fotograaf nodig om uw projecten in beeld te brengen? Of bent u de trotse eigenaar van een mooi pand? Wenst u uw woning te verkopen?
Professionele foto’s zorgen ervoor dat uw huis, pand of interieur echt tot zijn recht komt en zo stijgen de verkoopkansen gegarandeerd!

Bekijk het ruim!
Van hotels tot loodsen, elke ruimte verdient evenveel aandacht. Wij werken in opdracht van particulieren, immokantoren, bouwfirma’s en andere bedrijven en leveren hoge kwaliteitsfoto’s van interieurs en vastgoed.

Tip:
Interieurfotografie hoeft niet altijd exclusief voor gebruik in magazines te zijn.
Een professionele fotosessie is tevens de perfecte manier om uw team in actie te zien tijdens de opbouw of om het productieproces in beeld te brengen. En het is bovendien een perfect relatiegeschenk voor uw klanten!

Corporate branding en content creation

Op zoek naar een totaalpakket?

Vergroot uw impact!

Kies voor de optimale branding. Vertel uw verhaal. Design dat indruk maakt.  Beelden horen daar zeker bij! En daar kunnen wij voor zorgen!

B2b

Niet alleen kunnen we alle fotografie verzorgen die uw bedrijf nodig heeft. Door ons ruime netwerk van collega's kunnen we u ook op weg helpen met copywriting, web- en grafisch design, drone- en videografie.

Meer nog!

Indien u op zoek bent naar een totaalpakket, dan bent u zeker op de juiste plaats. Van een kleine portretsessie tot het uitbouwen van een complete beeldbank voor uw organisatie, wij kunnen u ermee helpen.

Advies

We zijn steeds beschikbaar voor advies, neem gerust contact op om onze diensten aan uw specifieke wensen af te stemmen.

Info en contact

Over Studio Momentum

Studio Momentum is een creatief fotografisch atelier in Zele, Oost Vlaanderen.
In onze fotostudio kan u terecht voor fotografie met dat tikkeltje extra.
Van portretfotografie voor particulieren en bedrijven, productfotografie, interieurfotografie tot het verhuren van Photo booths voor allerhande evenementen.
Oog voor detail of een artistieke kijk op portret, kwaliteit en professionaliteit staat bovenaan ons lijstje.

Contactgegevens
Schrijf je alvast in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

U kan ten alle tijden uitschrijven. Onze privacy richtlijnen.

Alle inhoud en beelden: © Guido Van Damme – Studio Momentum 2014 – 2022 – PRIVACY VERKLARINGWEBSITE DISCLAIMERALGEMENE VOORWAARDEN
Scroll naar top